Välj inte soffa på tom mage

När det kommer till inredning i våra hem gäller det att vi tar det på allvar och att vi är medvetna om vad det är för regler som gäller vid ett visst köp. Annars kan det stå oss dyrt.

604076-comfortable-sofaMan brukar säga att köket är hemmets hjärta, men det är oftast i vardagsrummet som vi verkligen kan koppla av och ta in dagens alla intryck. Om man tänker att det bara är ytligt att vara mån om sin inredning så bör man tänka om då det skapar otroligt mycket för ens välbefinnande ha vara omgiven av en miljö man trivs i. Liksom man inte ska handla mat på tom magen för att man då kan råka ut att bara handla goda och onyttiga saker så ska man heller inte shoppa möbler när man är hungrig eller stressad. Det är även bra att vara medveten om vilka typer av frågor du kan ställa till en soffleverantör för att verkligen vara på den säkra sidan:

”Fråga om det finns uppmätta värden på vissa komponenter. I så fall finns det oftast en skala som dessa värden kan jämföras med. Tygets nötning. Anges i antal varv/gnuggningar. Bör ligga på cirka 30 000 varv. Tygets färgkvalité. Finns det risk att färgen släpper? Tygets täthet, dess sömmar och om det finns förstärkning på utsatta ställen. Det gäller exempelvis sitsen och armstöden. Stoppning av polyeter. Vilken volymvikt har den? En sittdyna bör ha 30-35 kilos volymvikt i sin kärna.” (läs mer)

På http://www.sleepo.se/soffor/divan-hornsoffor.html finner du snabbt bra soffor som kommer göra dig glad under många år. För när det kommer till att shoppa online så är det något som fler och fler konsumenter gör för att hinna med en stressig vardag. Ett snart sätt till ett bra köp!

Scroll to top