Tävling om badtunna bluff

Många har den senaste tiden delat en tävling på sina Facebook-profiler, en tävling som ska göra att de kan vinna en badtunna. Allt de behöver göra är att gilla och dela för att vinna badtunnan.

Detta är dock inte en äkta tävling, utan är enligt ett inlägg från Göteborgsposten ren bluff och detta kan även tidningen Metro bekräfta. Metro har även skrivit om andra Facebooktävlingar som är bluff, bland annat att du kan vinna en Scooter och en KitchenAid. Så här skriver man i artikeln:

En tävling där någonting mer än slumpen är avgörande, till exempel om du ska skriva en slogan för ett företag, räknas som en tävling och då behövs inget speciellt tillstånd. Men går tävlingen bara ut på att du ska gilla en Facebooksida eller dela en bild är räknas det alltså som ett lotteri och för sådana lotterier är det i princip bara ideella organisationer som kan få tillstånd för. – Alla lotterier på Facebook som handlar om att gilla och dela skulle kunna vara ett brott mot lotterilagen. För att det inte skulle räknas som ett lotteri skulle det kräva en prestation från deltagaren, och det är svårt att säga att en delning skulle vara en prestation

Köp badkar själv

Vill du verkligen ha en badtunna eller ett bubbelbadkar till ditt hem? Då är det klart någonting du ska skaffa, badkar och hemmaspamen du får nog ta att köpa det själv. Och det finns en del saker en ska ha i åtanke när det är dags för att köpa detta. För det första gäller det att ta reda på vad det exakt är man vill ha ut av poolen samt se över vilka möjligheter man själv har. Ska du ha ditt bad inne eller ute? Ska du ha en vanlig badtunna eller vill du ha ett massagebadkar? När du väl har bestämt dig för vad som passar dig bäst bör du hitta den absolut bästa försäljaren. Du kan till exempel köpa bra massagebadkar här. För att göra beslutet av vilket badkar som passera bäst rekommenderar vi även att du läser den här artikeln från Expressens Leva & Bo. Det handlar om 20 nya badkar i allt från budget till lyx, och flera olika alternativ som passar både inne och ute.

 

Scroll to top